Дружина продюсера "Квартал 95", а тепер нардепа Олександра Божкова Ганна Саліванчук на своїй сторінці в Instagram частенько ділиться рецептами страв, якими балує чоловіка та двох синів.
Цього разу Ганна Саліванчук показала, як приготувати кіш із куркою, грибами та броколі.
Для тіста нам знадобляться такі інгредієнти:
- 350 г пшеничного борошна + 20 г для підпилу
- 200 г м’якого вершкового масла
- 2 яйця
- 2 ст. л. молока
- ⅓ ч. л. солі
Для начинки Ганна Саліванчук бере:
- 2 цибулини
- 400 г печериць
- 500 г курки (найкраще брати філе стегна, воно соковитіше)
- 1 ст. л. олії
- ⅓ ч. л. солі
- ⅓ ч. л. перцю
- суцвіття броколі
Для заливки:
- 1 яйце
- 50 мл молока
- 100 мл вершків
- ⅓ ч.л. солі
- 100 г твердого сиру
Для приготування тіста Ганна Саліванчук просто змішує борошно з вершковим маслом, яйцями, молоком і сіллю. Тісто виходить дуже еластичне, загортаємо його в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
Цибулю нарізаємо кубиком, гриби та мʼясо – невеликими шматочками.
Тісто Ганна Саліванчук розкачує між двома листами пергамента, викладає в круглу форму та виделкою формує бортики. Зверху стелимо пергамент, засипаємо, наприклад, бобовими, щоб тісто не піднімалося, та відправляємо на 20 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Обсмажуємо на олії цибульку до прозорості, додаємо гриби, сіль, перець, курочку та смажимо все разом.
Для заливки Ганна Саліванчук просто змішує яйце, молоко, вершки, сіль і тертий сир.
З тіста прибираємо вантаж і пергамент, викладаємо начинку, додаємо суцвіття броколі заливаємо заливку, а зверху можна посипати тертим сиром.
Випікаємо кіш 30 хвилин при 180 градусах.
Останні новини України:
А ще Politeka повідомляла, що дружина продюсера "Квартал 95" чесно показала, якою була раніше до змін.
Також Politeka писала, що дружина продюсера "Квартал 95" чесно показала, як важко їй схуднути.