/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F434%2F899f3f70a2b4c4aa0146cfd8d3e71cbb.jpg)
У Telegram тепер можна заборонити людям писати вам: як налаштувати
А ще з останнім апдейтом стало видно, коли було прочитано повідомлення в особистій переписці.
Telegram оновився вдруге за тиждень: раніше апдейт приніс в популярний месенджер одноразові голосові та відеоповідомлення, а тепер представили нові функції для підписників Premium.
Наприклад, в Telegram тепер можна закрити свої особисті повідомлення для всіх, окрім контактів та інших власників Premium, але і сама функція доступна тільки платним підписникам.
Щоб налаштувати прийом повідомлень, зайдіть в розділ “Конфіденційність” і виберіть “Повідомлення”.
Крім того, з останнім апдейтом в месенджері можна приховувати свій онлайн, але при цьому бачити його у інших – працює це теж тільки для Premium-юзерів. Раніше, якщо ви приховували дату свого останнього відвідування від усіх, то й самі втрачали можливість переглядати онлайн У інших.
Є і безкоштовна нова фішка для всіх користувачів Telegram – тепер видно, коли було прочитано конкретне повідомлення в особистому чаті: щоб подивитися, просто затримайте палець на “хмарі” з текстом.
Telegram 10.6.1 вже доступний для встановлення. Щоб нововведення запрацювали на смартфоні, потрібно оновити мобільний додаток в Google Play і App Store.