Це просто ідеальний пиріг для перекусу. Він поживний, сповнений вітамінами та корисними елементами, а ще й готується неймовірно швидко, тому що для його приготування використовується готове тісто.
Готувати пиріг зі шпинатом та сиром – одне задоволення. Всього лишень декілька хвилин на підготовку та пів години на запікання, і на стіл вже поданий неймовірно смачний перекус. Рецептом цього чарівного пирога в Instagram поділилась фудблогерка з ніком polli_cooking.
Інгредієнти
- Листково-дріжджове тісто
- Сир – 160 гр
- Шпинат – 75 гр
- Яйця – 2шт
- Сіль
- Прованські трави
- Жовток
- Кунжут
Спосіб приготування
1. Сир натерти на терці та додати до нього шпинат, яйця, сіль, прованські трава. Все добре перемішати.
2. Розморожене тісто викласти на припилену борошном поверхню та трішки розкачати.
3. На одну половину тіста викласти начинку, відступаючи 1 см від краю.
4. Накрити майбутній пиріг другою половинкою тіста та щільно защіпити.
5. Викласти пиріг на деко з пергаментом, змастити жовтком, притрусити кунжутом та відправити у духовку, розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин.
Також OBOZ.UA публікував й інші рецепти пирогів:
- Заливний пиріг з капустою
- Пиріг з варенням
- Вівсяний пиріг