/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F587b766a37feda7f686a05ffa021a56e.jpg)
З чим потушкувати капусту, щоб вона була м'якою та соковитою: додайте лише один інгредієнт
Тушкованакапустачасто виходить дуже сухою та прісною. Все через те, що крім м'яса у страву потрібно додати ще один простий інгредієнт – шматочок сала. Смак капусти буде дуже вдалим.
Ідея приготування смачної тушкованої капусти з салом опублікована на сторінці фудблогерки Тамари Лозинської (tomka_recepti) в Instagram. М'ясо можна обрати будь-яке.
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 1/2
- м‘ясо
- цибуля
- морква
- сіль, перець, копчена паприка
- шматочок сала
Спосіб приготування:
1. На олії посмажити м‘ясо нарізане соломкою (можна брати будь-яке).
2. Відразу посипати спеціями.
3. Додати цибулю і моркву.
4. Обсмажити.
5. Додаю дрібно нашинковану капусту, час від часу перемішуючи, готувати під кришкою до готовності.
6. Майже в кінці додати шматочок масла, щоб була соковита капуста.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Квашена капуста у власному соку
- Цвітна капуста під соусом бешамель
- Тушкована капуста з картоплею в мультиварці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала