Зірка «Жіночого кварталу» Тетяна Песик показала легкий рецепт, який під силу приготувати кожному, пише Politeka.net.
За словами Тетяни Песик, смакує він добре і є справжноью «вітамінною бомбою».
«Ніяк мені руки не доходили до цього смузі, нарешті я його зробила, я вам скажу досить навіть добре, селери практично не чути, бо ківі перебиває його, ще сюди можна яблуко… Одним словом це вітамінна бомба, я аж який заряд енергії получила», - розповіла зірка «Жіночого кварталу», показуючи хід приготування вітамінного коктейлю на своїй сторінці в Інстаграм.
За її словами, якщо пити його місяць, то «організму буде дуже добре».
«Я не знаю, чи буде така у мене можливість на протязі місяця , але наступні дні я його собі точно буду робити…», - зазначила акторка «Жіночого кварталу».
Також Тетяна Песик розповіла, що хотіла приготувати саме такий коктейль – «тому що тут все зелене».
Отже, для приготування вітамінного смузі знадобляться шпінат, селера, ківі, трохи води. Збиваємо у блендері і можна смакувати!
Шпинат у цьому смузі поповнить організм вітамінами і мінералами. Крім того він відмінно очищає організм від шкідливих речовин. А селера - відмінний тонізуючий продукт. Вважається, що селера добре виводить токсини.
Ківі ж корисний для організму, бо в ньому, в першу чергу, високий вміст вітаміну С, який допомагає зміцнити імунітет, зменшити запалення в організмі. Також він підтримує здоров’я кісток та шкіри.
Ківі є антиоксидантом, бо в ньому є вітаміни Е і К, які борються зі стресом та запаленнями. Також калій, який міститься в ківі, допомагає серцево-судинній системі, знижує тиск, а тому рекомендований гіпертонікам.
Зазначимо, що при приготуванні такого котктейлю замість селери можна взяти банан. Він додасть напою ніжного смаку.
Ще один варіант простого і корисного смузі – з селери і яблука.
Останні новини України:
Салат, яким можна наїстися - зірка "Жіночого кварталу" поділилася ульотним рецептом.
Зірка "Жіночого кварталу" дала рецепт легкого і швидкого сніданку.
Без тіста і духовки - Ольга Сумська поділилася рецептом швидкої піци на сковороді.