/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdaa4f7f8960cd4e7946a3ebbdaeb6524.png)
Як смачно і правильно приготувати булгур для корисної та ситної вечері: рецепт від популярної дієтологині
Булгур – дуже корисна та смачна крупа, яка може бути основою для приготування смачних каш, супів, а також його можна додавати до салатів.
Дієтологиня Світлана Фус поділилася в Instagram рецептом смачного булгуру з овочами, філе, сіллю та спеціями.
Інгредієнти:
- булгур – 200 г
- куряче філе – 450 г
- цибуля – 120 г
- морква – 260 г
- часник – 2 зуб.
- сіль та спеції
Спосіб приготування:
1. Замочіть булгур на 30 хвилин.
2. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на сковорідці, змащеній олією. Додайте моркву та обсмажте ще 4-5 хвилин.
3. Куряче філе обсмажте з цибулею та морквою хвилин 5-7, посоліть та додайте спеції.
4. Додайте булгур, залийте водою і тушкуйте під кришкою 20-25 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Плов з булгуром та буряком
- Суп із булгуром
- Салат "Табулі" з булгуром
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони