/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd66779091b0cc141913d627135e15532.jpg)
Як незвично приготувати філе курки: кляр змінить ваше уявлення про м'ясо
Куряче філе – це дієтичне м’ясо, яке можна їсти практично всім. Саме тому існує дуже багато різноманітних рецептів його приготування.
Але сьогодні фудблогерка з ніком valerikiry поділилась дуже незвичним рецептом приготування цього м’яса. Вона розповіла у своєму Instagram, як приготувати куряче філе в клярі, запечене у духовці.
Інгредієнти
- Філе курки – 600 гр
- Борошно – 160 гр
- Яйця – 2 шт
- Вода – 150 мл
- Сіль
- Паприка
- Сушений часник – 1 ч.л.
Спосіб приготування
1. В окремій ємності з’єднуємо борошно, воду, яйця, сіль та спеції. Розмішуємо до однорідності.
2. Куряче філе нарізаємо шматками, які нагадують невеличкі биточки.
3. Відправляємо м’ясо до тіста та обвалюємо. Залишаємо в мисці із кляром на годину.
4. Викладаємо шматки м’яса на деко, застелене пергаментом.
5. Відправляємо у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин, або до утворення апетитної скоринки.
Також на OBOZ.UA можна знайти інші рецепти приготування курятини:
- Куряче філе з цибулею
- Куряче філе зі скоринкою
- Смажене куряче філе із соєвим соусом