/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1071b5933bd5fe5a36824070b2b1fcf6.png)
З чого приготувати ідеальний кляр для відбивних, щоб вони були хрусткими: потрібен лише один інгредієнт
М'ясні відбивні – одна з найпростіших і найсмачніших ситних страв, яку можна готувати зі свинини, телятини, курки і навіть печінки. Щоб вони були хрусткими зовні та м'якими всередині, потрібно зробити вдалий кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних їх панірувальних сухарів, які готуються без олії.
Інгредієнти:
- М'ясо
- Борошно
- Паприка
- Орегано
- Сіль
- Мелений перець
- Яйце
- Панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
1. М'ясо відбийте, посипте борошном.
2. Збийте яйця із сіллю.
3. Кляр: змішайте панірувальні сухарі, спеції.
4. Обмокніть відбивні в яєчну суміш, обваляйте в паніровці.
5. Викладіть на пергамент, запікайте у духовці 25 хвилин при 180°С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Відбивні з телятини
- Відбивні в сухарях
- Відбивні по-французьки
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала