/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4ef03628c48966c0f56c85ee79ed7a35.jpg)
Як правильно готувати гречку в мультиварці, щоб вона не вийшла сухою: ідея дуже швидкої страви
Гречка та гомілки – це ідеальний тандем для обіду або вечері. А щоб зекономити час на приготування страви з цих продуктів – скористайтесь мультиваркою. Вийде дуже соковито і ситно.
Ідея приготування гречки з курячими гомілками в мультиварці опублікована на сторінці фудблогерки з ніком retsepty_dlya_ditey в Instagram. Поки все готується – ви можете займатись своїми справами.
Інгредієнти:
- гречка (вага сухої) – 200 грам
- курячі гомілки – 6-8 шт
- морква – 1 велика\
- цибуля – 1 велика
- часник – 2 зубчики
- томатна паста – 2 ч.л.
- вода
- спеції (сіль (для діток старше 1 року, перець, паприка, дрібка цукру)
Спосіб приготування:
1. Пасерувати на маслі цибулю дрібно нарізану та моркву (можна натерти або нарізати) на режимі смаження в мультиварці.
2. Викласти курку.
3. Промиту гречку.
4. Залити водою на 1 см вище гречки.
5. Додати пасту та спеції.
6. Готувати в режимі рис/плов годину та залишити постояти в закритій мультиварці 15-20 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Гречка з м'ясом у горщику в духовці
- Гречка-омлет з помідорами та сиром
- Гречка з фаршем та грибами