/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fef1244c27e2d8fc6ae097146bd9a85b3.jpg)
Німці знаються на котлетах: за цей рецепт вам подякує і шлунок, і талія
Не шукайте інших рецептів — цей найкращий
Ніжні, соковиті, ароматні котлети — що може бути краще на обід чи вечерю? Зазвичай ми готуємо їх на сковороді з додаванням рослинної олії. Але що робити, якщо з якихось причин смажити биточки не хочеться?
Німці готують котлети у духовці у власному соку. Вони виходять соковитішими та ніжнішими — впевнені, що за це вам "подякує" і талія, і ваші смакові рецептори. До речі, використовувати ми будемо два види фаршу – тому котлети вийдуть м’якшими, а петрушка, часник та цибуля надають особливого смаку страві. Неймовірним рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати котлети в духовці
Інгредієнти на 2 порції:
- свинячий фарш – 500 г;
- яловичий фарш – 500 г;
- цибуля – 3 г;
- хліб білий – 125 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- молоко 3,2% — 100 мл;
- гірчиця – 2 ст. л.;
- перець чорний мелений – на свій смак;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- олія вершкове 82% — 50 г.
Спосіб приготування:
- Хліб ламаємо та заливаємо молоком.
- Цибулю та часник миємо, чистимо і подрібнюємо. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з невеликою кількістю вершкового масла до м’якості.
- Миємо, подрібнюємо зелень, відправляємо її до цибулі з часником. Додаємо гірчицю, перчимо і ретельно перемішуємо.
- У глибокій посудині змішуємо обидва види фаршу. Додаємо суміш цибулі та петрушки, яйця та розмочений хліб. Солимо, добре перемішуємо та формуємо котлети.
- Форму для запікання застеляємо пергаментом, викладаємо котлети та змащуємо зверху розтопленим вершковим маслом. Відправляємо їх у розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готові котлети подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!
Теги за темою
НімеччинаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала