/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdc79a7516bc00396d2ad8b58923a4580.jpg)
Як смачно приготувати бюджетний хек: рецепт ситної страви для всієї родини
Одна з найпростіших, бюджетних та смачних видів риби – хек. Готувати його можна по-різному: жарити, тушкувати, варити суп і робити з нього котлети.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачного смаженого хеку, який готується з овочами та томатним соусом.
Інгредієнти:
- 2 філе риби Хек
- 1 невелика цибулина
- 1 морква
- 2 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. вершків
- сіль, перець за смаком
- 2 ст. л. борошна
- 150 мл води
Спосіб приготування:
1. Рибу наріжте на шматки, посипте сіллю, перцем і залиште на 30 хвилин. Обваляйте рибу в борошні і обсмажте з двох боків до золотистості.
2. Моркву натріть на грубій тертці, цибулю наріжте на слайси, обсмажте.
3. Для заливки: змішайте томатну пасту, вершки, сіль, перець та воду.
4. До підсмаженої цибулі з морквою викладіть рибу і залийте заливкою, тушкуйте 10-15 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Хек у фользі
- Хек з томатним соусом та овочами
- Заливний хек у томаті
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала