Біляші виходять соковитими та ніжними
Якщо хочеться чогось смачненького, але не дуже корисного можна приготувати оладки-піци або ж звернути увагу на рецепт лінивих біляшів. Для цих пиріжків не потрібно довго вовтузитися на кухні, а сам процес готування займе буквально 20 хвилин.
Виходять біляші соковитими, з хрусткою скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати ліниві біляші
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- кефір 3,2% – 200 мл;
- соняшникова олія – 1 ст. л.;
- яйця – 1 шт.;
- цукор – 0,5 ч. л.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- сода – 0,5 ч. л.;
- куряче філе – 250 г;
- зелена цибуля – 50 г;
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на дрібні шматочки.
- Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса.
- Яйце збити з сіллю та цукром, додати кефір, підігріти до 40 градусів, перемішати.
- Поступово додати борошно, перемішати.
- Додати соду, перемішати.
- Долати до тіста нарізане куряче філе з цибулею, перемішати.
- Додати олію, перемішати.
- Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажувати до рум'яної скоринки.
А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати рулетики з ковбасою за рецептом "Телеграфа". Вони з’їдаються до останньої крихти та ніколи не набридають.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала