Рибу, на думку фахівців, потрібно їсти всім і не менше, ніж 2-3 рази на тиждень. Найкраще їсти рибу, приготовлену в духовці або варену, так ви точно будете впевнені в її безпечності.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої сьомги у лимонному соусі.
Інгредієнти:
- 400-500 г філе сьомги
- 50 г вершкового масла
- лимон
- 2-3 зуб.
- часник
- сіль і перець
Спосіб приготування:
1. Рибу наріжте на порційні шматочки і викладіть у форму.
2. Вершкове масло розтопіть і додайте в нього цедру одного лимона і сік половини, туди ж подрібнений часник.
3. Змастіть рибу лимонним маслом, посипте зверху сіллю та перцем, випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Риба в кисло-солодкому соусі
- Риба з овочами
- Риба з картоплею у горщиках
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала