/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8d593f1f76d2f1583e7aed025b788820.jpg)
Смачні курячі котлети: що додати, для ніжної текстури
Курячі котлети це завжди смачно, але потрібно добре постаратись, щоб вони не вийшли сухими. Для цього господині використовують різноманітні методи.
Але, завдяки рецепту фудблогерки з ніком thefoodhub.by_ilona, котлети з курячого філе завжди матимуть надзвичайно ніжну текстуру. Як приготувати таку страву вона розповіла в Instagram.
Інгредієнти
- Фарш з курячого філе – 400 гр
- Булочка бріош – 1 шт
- Молоко – 100 мл
- Цибуля – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Твердий сир
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Булочку подрібнюємо руками та заливаємо молоком. Булка повинна повністю увібрати молоко. Якщо залишиться зайва рідина – зливаємо.
2. Цибулю чистимо та натираємо на мілкій терці.
3. Фарш змішуємо із булкою, цибулею, яйцем, сіллю та перцем. Добре перемішуємо.
4. Частину фаршу викладаємо на добре розігріту сковорідку, зверху викладаємо шматок сиру та накриваємо другою частиною фаршу.
5. Обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини із кожної сторони.
6. У каструлю наливаємо трішки води, щоб вона покрили дно. Викладаємо котлети та шуткуємо на маленькому вогні протягом 20 хвилин.
Також на OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:
- Котлети у тісті
- Котлети з фаршу
- Котлети зі свинини