/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5f317d35c285d421b2a1936fd7a78338.png)
Як смачно приготувати бюджетну пшеничну кашу: рецепт ситної страви для вечері
Пшенична крупа – може бути основою для дуже корисної та ситної страви, наприклад каші, яку можна готувати з м'ясом, салом, цибулею та морквою. Варто зазначити, що готувати її можна як у каструлі, так і на сковороді.
Кулінарка Аліна Фуді поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом смачної та ситної пшеничної каші із салом та філе.
Інгредієнти:
- Пшенична крупа – 2 чашки (340 г)
- Сало – 80 г (можна замінити на олію або вершкове масло)
- Цибуля – 2 шт. (200 г)
- Морква – 1 шт.
- Філе – 500 г
- Сіль, чорний мелений перець.
- Вода гаряча – 6 чашок (1,2 л)
- Лавровий лист – 1 шт.
Спосіб приготування:
1. Помийте крупу.
2. Обсмажте сало, додайте туди терту моркву та цибулю, посмажте, додайте філе та обсмажте.
3. Влийте воду, перемішайте. Всипте крупу, перемішайте, додайте спеції та лавровий лист, накрийте кришкою і готуйте ще кілька хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пшоняна каша в мультиварці
- Перлова каша в мультиварці
- Манна каша в мультиварці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала