Щоб салат «Цезар» вийшов особливо ніжним, кулінари радять очистити його від плівок і зайвого жиру. Замаринувати і запікти у духовці.
А от авторка кулінарної сторіник в Інстаграм «Nelly cooking» пропонує взагалі відмовитись від курки і замінити її іншим смачним інгредієнтом: слабосолоною фореллю.
Отже, для приготування цього варіанту салату «Цезар» знадобляться такі продукти: слабосолена форель, помідор, яйця, листя салату, сухарики, сир.
Рецепт салату "Цезар" по-новому.
Також для заправки до салату «Цезар» слід мати гірчицю зернисту – 1 ч.л., сир, соєвий соус - 1 ст л, часник - 1 зубчик, майонез - 1 ст л, лимонний сік - 1/2 ч л.
Хід приготування цього салату «Цезар» надзвичайно простий: змішуємо листя салату, помідори, відварені яйця, форель та натертий сир.
В окремій мисці зʼєднуємо всі інгредієнти для соусу і, по можливості, подрібнюємо у блендері. Але можна все гарно змішати і без нього.
Поливаємо салат «Цезар» соусом і прикрашаємо сухариками. Їх можна купити у магазині, а можна зробити в домашніх умовах. На сухійй пательні або ж у духовці.
Рецепт салату "Цезар" по-новому.
Для цього візьміть 50 г цільнозернового хліба, зріжте скоринки та наріжте великими кубиками. Викладіть на деко та поставте в духовку запікатися на 5-10 хвилин. Або ж можна підсмажити на пательні протягом 5 хвилин.
Останні новини України:
Що додати у салат з пекінської капусти для ніжного смаку.
Прекрасний рецепт салату "Цезар" без заморочок і на будь-який стіл.
Рулет "Цезар" із пекінською капустою.