/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F51da4916fb46a443388d147a7158d130.png)
Елементарна сирна запіканка за 20 хвилин: скільки яєць додати, щоб тісто не розпадалось
Сирна запіканка – це справжній смак дитинства. Вона солодка, пухка, а особливо смачно, якщо в ній є родзинки. І приготувати страву можна всього за 20 хвилин.
Ідея приготування пухкої сирної запіканки за 20 хвилин опублікована на сторінці фудблогерки Лілії з ніком twins.mom.8 в Instagram. На 600 грамів сиру потрібно додати 2 яйця – розпадатись тісто не буде.
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 600 грам
- яйця – 2 шт
- борошно пшеничне – 2-3 ст.л.
- розпушувач – 1/2 чайної ложки
- щіпка ваніліну
- родзинки – жменька
- цукор – за бажанням 3-4 столових ложки
Спосіб приготування:
1. Сир поєднати з яйцем.
2. Додати борошно, розпушувач та ванілін. За необхідності цукор.
3. Ретельно перемішати.
4. Додати родзинки і знову перемішати.
5. Розкласти по формам.
6. Випікати за температури 170 градусів хвилин 20. Якщо готуєте в одній великій формі – може знадобитися більше часу.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирна запіканка з вишнею
- Сирна запіканка з манкою в мультиварці
- Сирна запіканка без яєць
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала