/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0067f9e3a1262c823c9f0f3cb400b81a.jpg)
Як правильно варити вареники і навіщо додавати у воду олію: ділимося лайфхаком
Вареники – дуже смачна та ситна страва з борошна, яку вміє готувати майже кожна господиня. Готувати їх можна з різними начинками, найголовніше – зробити вдале тісто.
Кулінарка поділилася в Instagram порадами, як правильно варити вареники і навіщо додавати у воду олію.
Як правильно варити вареники:
1️. Доведіть воду до кипіння, додайте сіль, закиньте вареники і додайте 1 ст.л. олії, щоб вареники не злипалися. Варіть вареники на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці (близько 5 хвилин після закипання).
2️. Цибулю обсмажте на розпеченій сковороді, додайте олію і смажте цибулю до золотистого кольору.
3️. Через сито або друшляк злийте воду з вареників, пересипте їх до цибулі та обсмажте 1-2 хвилини.
Подавайте із зеленню!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Вареники з сиром
- Вареники з вишньою
- Пісні вареники з картоплею