/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fac08f907fcfaf69d1a40a7daf3f18b2c.jpg)
Що додати в курячі котлети, щоб вони тримали ідеальну форму і були соковитими: знадобиться лише два інгредієнти
Куряче філе – ідеальний продукт для приготування смачних котлет, відбивних та салатів. Для того, щоб такі котлети тримали форму та були соковитими, кулінари радять додати в фарш сало та вершки.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитих курячих котлет із вершками та салом.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 кг
- Сало – 300 г
- Цибуля – 3 шт.
- Вершки 10% – 100 мл
- Сіль, чорний перець за смаком
- Масло
Спосіб приготування:
1. Поріжте філе, сало та цибулю. Пропустіть через м'ясорубку.
2. Туди ж додайте вершки, спеції та перемішайте.
3. Сформуйте котлети та обсмажте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Дієтичні котлети у духовці
- Рисові котлети
- Котлети на пару в мультиварці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала