Стейк з капусти це дуже оригінальна і смачна страва, яку варто додати в свій раціон, пише Politeka.net.
Інгредієнти для приготування стейків з капусти потрібні такі: Капуста, Оливкова олія, Вершкове масло, Сіль, перець, сушений мелений часник і копчена паприка.
Хід приготування, зокрема, розповіла фудблогерка і авторка блогу «Mary Marycherry».
Капусту нарізаємо кружечками товщиною 1,5-2 см. Наступний крок – змішуємо оливкову олію, сіль, перець, часник і копчену паприку.
Рецепт стейка из капусты.
Цією сумішшю необхідно змастити капусту.
«На кожен шматочок капусти викласти шматочок вершкового масла. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хв (якщо капуста молода, то час буде менше). Готово!», - розповіла фудблогерка.
При подачі також можна прикрасити зеленню.
«Готувала неодноразово, дуже смачно!»,
«Дуже доречно до посту!»,
«Готую стейки тільки так!», - коментують рецепт стейків з капусти користувачі соцмереж.
Зазначимо, що білокачанна капуста – це надзвичайно корисний овоч, який обов’язково варто включити до свого раціону. Капуста містить багато вітамінів, серед яких – С, Р, К, Е, вітаміни групи В та унікальний вітамін U.
А ще капуста багата на мікроелементи, такі як сірка, магній, кальцій, калій, фосфор, йод, цинк, мідь тощо.
Останні новини України:
Найсмачніший рецепт салату з пекінською капустою і ананасом: на будь-який стіл.
Рецепт голубців із пекінської капусти: ніжніші та соковитіші, ніж звичайні.
Рецепт салату "Квітка" із пекінської капусти за 5 хвилин.