Смачний салат нашвидкуруч
Попри те, що Великдень цьогоріч буде досить пізно, складати меню уже зараз до цього свята ніхто не забороняє. Так, можно звернути увагу на рецепти пасочок, а також додати в закладинки рецепт салата, що стане окрасою столу.
Готується ця страва швидко, має незвичайний вигляд та дуже смачна. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати салат "Великодній"
Інгредієнти:
- картопля варена – 4 шт. (невеликі);
- морква варена – 1-3 шт. в залежності від розміру;
- часник – 1-2 зуб.;
- яйця варені – 4 шт.;
- куряче філе (відварене) – 300 г;
- сир – 80 г;
- сіль – за смаком;
- майонез – для заправки.
Спосіб приготування:
- Яйця розрізати вздовж та відокремити жовтки від білків.
- Жовтки розім’яти виделкою, змішати з сіллю, видавленим через прес часником та майонезом.
- Жовтковою масою начинити половинки білків.
- Куряче філе нарізати на маленькі шматочки.
- Картоплю і моркву натерти на великій терці.
- Сир натерти на дрібній терці.
- На пласку тарілку першим шаром викласти картоплю, зробити майонезну сіточку.
- Викласти моркву, зробити майонезну сіточку.
- Викласти філе, зробити майонезну сіточку, розподілити по поверхні.
- Викласти половинки яєць, зробити майонезну сіточку, розподілити по поверхні.
- Засипати яйця тертим сиром.
- Залишити салат настоятися 2-3 години та можна подавати до столу.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала