Дієтологи попереджають, що постійне вживання деяких популярних продуктів може призвести до скорочення тривалості життя. Щоб уникнути хвороб, експерти радять змінювати харчові звички. Про це пише ua-novosti.
Їжа, яку ми цінуємо за неперевершений смак, насправді може призвести до розвитку небезпечних захворювань, зокрема серцевого нападу. Отже, на довге та здорове життя можна не сподіватися.
До небезпечної їжі фахівці відносять практично все смажене - курка чи картопля однаково небезпечні і можуть сильно нашкодити не лише фігурі серцю. Ризик ішемічної хвороби зростає, якщо вживати такі страви найчастіше одного чи двох разів на тиждень.
Газовані напої тішать наші рецептори, але гублять організм. Вони шкідливі для зубів, травної системи та навіть серця. Щоб уникнути серйозних проблем, краще обмежити споживання таких напоїв до кількох разів на тиждень.
Чимало небезпеки для здоров'я таїть у собі оброблене м'ясо. Наприклад, бекон чи сосиски, які вживаються на щоденній основі – пряма дорога до серцевого нападу.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль – хороша альтернатива таблеткам.