Вжух — і найсмачніша святкова страва готова
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких дивовижним рецептом до великоднього столу, приготуйте рулет. Ця смачна і проста у приготуванні страва підкорить з першого шматочка.
Усього кілька помахів руки — все інше за вас зробить духовка. Все так швидко, що захочеться готувати знову і знову. А близьким сподобається така страва за розкішну начинку та тягучість. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати пасхальний рулет у листковому тісті
Інгредієнти на 4 порції:
- м’ясний фарш – 800 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, приправа до фаршу, зелень – на свій смак;
- листкове тісто – 400 г;
- борошно пшеничне – 20 г;
- сир твердий – 200 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- олія соняшникова – 20 мл.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості.
- Чистимо і пропускаємо через прес часник. Миємо та подрібнюємо зелень.
- Підготовлені інгредієнти додаємо у фарш. Туди ж відправляємо яєчний білок, сіль, перець та спеції. Все ретельно перемішуємо.
- Робочу поверхню присипаємо борошном і трохи розкочуємо листкове тісто. Поступово розкладаємо фарш і присипаємо натертим сиром. Загортаємо у щільний рулет і змащуємо його яєчним жовтком.
- Деко застилаємо пергаментом, перекладаємо рулет і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин до золотистої скоринки.
Великодній стіл також неможливий без пишної випічки. "Телеграф" ділився раніше рецептом паски до свята.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала