MY.UAНовини
Астрологічний прогноз. Що чекає на Україну у квітні 2024 року?
Астрологічний прогноз. Що чекає на Україну у квітні 2024 року?

Астрологічний прогноз. Що чекає на Україну у квітні 2024 року?

Україна продовжує перебувати в напруженому, але продуктивному астрологічному періоді (з 10 березня 2024 року по 28 квітня 2024 року). Продуктивність його полягає в тому, що він прискорить питання, пов'язані з надходженням військових ресурсів, техніки, боєприпасів, фінансових ресурсів, а також можливе укладення різних довгострокових відносин.

Є також імовірність того, що питання з допомогою від США може зрушити з мертвої точки. Однак, якщо його буде затверджено в період до 28 квітня, то можна припустити, що існує велика ймовірність того, що це буде не через законопроєкт Байдена, а через законопроєкт Джонсона-Трампа, який передбачає виділення грошей під довгостроковий кредит, а не просто допомогу.

У цей час також не варто очікувати якихось військових стратегічних успіхів ні з боку Росії, ні з боку України. Хоча астрологи не виключають імовірність того, що з боку Росії можуть зберігатися спроби наступу.

Із 28 квітня 2024 року до 25 червня 2024 року - Україна увійде у ще продуктивніший астрологічний період, який може призвести її до стратегічного перелому і звільнення територій - як тих, що було захоплено з 2022 року, так і з 2014 року. Однак цей період потребуватиме великих зусиль.

У річній карті України в цей час спостерігаються аналогічні тенденції, які були під час визволення Харківської області у 2022 році. Хоча зараз Україна офіційно не заявляє голосно, як це було торік, про те, що готують план наступальних дій, проте астрологи можуть припустити, що такий план існує. Можливо, масштаби його спочатку розраховують у менших розмірах, ніж він може дати в підсумку, як це було під час Харківської операції.

Паралельно з цими астрологічними періодами, в Україні зараз триває напружений астрологічний період за основною натальною картою(з 21 березня 2024 по 17 травня 2024 року). У цей час підвищується ймовірність виникнення будь-яких несподіваних форс-мажорних, нелогічних і непередбачуваних подій, що можуть стати прискорювачем усіх процесів і повністю змінити глобальну розстановку сил не тільки в Україні, а й у світі щодо ситуації в Україні. Усі ці трансформації будуть позитивними для України, хоча можливо, що деякі з них від самого початку можуть бути сприйняті як стресові і призвести до загибелі та страждань мирних людей.

За словами Суханових, мета цих трансформацій - завершити складну главу в житті України, яка астрологічно розпочалася з 16 вересня 2021 року і закінчиться 17 травня 2024 року:

"Завдання - привести українську державу до точки, з якої почнеться, на наш погляд, світанок і підйом, а також сформувати підґрунтя для перелому у війні на користь України та здійснити потужні рухи до перемоги".

Аналізуючи квітневий місяць, можна також сказати, що він буде найемоційнішим місяцем року, особливо після 9 квітня. Загалом, у квітні дуже важливо не ухвалювати важливих рішень на основі емоцій і почуттів, а намагатися все зважувати, зберігати спокій і не поспішати.

У квітні зберігатиметься тенденція, яка свідчить про підвищену ймовірність проблем зі зв'язком, технікою, проводами, інформаційними сервісами, логістикою, а також банківськими та бізнес-операціями. Ця тенденція може спостерігатися не тільки в Україні. Підвищується ймовірність проблем на біржах. Енергія квітня сприятиме дестабілізації всього, що пов'язано з біржами.

Цього місяця також зберігатиметься тенденція, що сприяє виникненню проблем, пов'язаних із паливом, а також з інженерними та складними технологічними спорудами загалом.

Крім того, астрологи попереджають про можливість терактів:

"У цей період посилюватимуться тенденції, пов'язані з виникненням різних релігійних конфліктів і всім, що пов'язано з релігією і правом. Можливі також яскраві події та теракти, пов'язані з цією сферою".

Ситуація із ЗАЕС також залишатиметься стабільною. Можливі деякі провокації та невеликі порушення в роботі, проте без серйозних наслідків.

Ситуація з енергетикою загалом може бути складною до 17 травня, але не критичною.

"У квітні енергетично складнішими будуть початок і кінець місяця".

Підсумок березня

Варто зазначити, що в прогнозі Анни та Олексія Суханова на березень 2024 року йшлося і про інші проблеми, які можуть виникнути в Україні та світі загалом. Як бачимо, він справдився.

"З 10 березня 2024 року до 28 квітня 2024 року - Україна також буде проживати напружений період, але він буде більш продуктивний. У цей час може прискоритися надходження фінансових ресурсів в Україну, можливе збільшення відвідувань важливих гостей. У військовій сфері також може початися позитивна динаміка, що може стати основою для стратегічних успіхів України.

Ближче до кінця березня, приблизно до 21 числа, може зростати ймовірність різних форс-мажорних, несподіваних ситуацій, які спочатку можуть сприйматися як ще один стрес, але насправді вони будуть важливим моментом для зміни ситуації та прискорення всіх військових процесів...".

Наприкінці лютого питання з боєприпасами стояло для України дуже гостро. Березень привніс позитивні тенденції завдяки Чехії, Данії та іншим партнерам. Міністр закордонних справ Чехії Ян Литовський 20 березня заявив, що Чехія вже поставила в Україну 300 тисяч снарядів. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у квітні в України буде достатня кількість боєприпасів.

Приємною несподіванкою також стало виділення нового і першого у 2024 році військового пакету допомоги від США на суму в 300 мільйонів доларів, навіть незважаючи на те, що фінансування України ще до кінця не затверджено.

Загалом, у березні було багато різних офіційних заяв про постачання зброї в Україну, що відповідає астропрогнозу війни астрологів на 2024 рік.

Зазначимо, Суханови розділили 2024 рік на частини. Вони писали:

"Перша група астрологічних періодів охоплюватиме час із 1 січня 2024 року до 28 квітня 2024 року. Ми назвемо цю групу "ресурсною"...".

Ресурсні астрологічні періоди мають на увазі розв'язання питань, пов'язаних із боєприпасами, технікою та їхнім надходженням, а також накопиченням і акумулюванням їх. Наступна група астрологічних періодів уже може призвести до успішних наступальних операцій. Що стосується допомоги від США, найімовірніше, вона буде виділена наприкінці періоду як родзинка. Тому питання, пов'язані з боєприпасами, не повинні викликати занепокоєння в українців.

Також вони говорили про те, що:

"У березні підвищується ймовірність проблем зі зв'язком, технікою, проводами, інформаційними сервісами, логістикою, а також банківськими та бізнес-операціями. Ця тенденція може спостерігатися не тільки в Україні. Підвищується ймовірність проблем на біржах..." .

На самому початку березня стався масштабний збій у роботі багатьох електронних сервісів: Instagram, Facebook, Google.

Крім того, йшлося і про те, що:

"У березні також можуть виникнути проблеми, пов'язані з паливом. Особливо з 15 березня...".

Насамперед із цією проблемою зіткнулася Росія після серії успішних атак ЗСУ на нафтопереробні заводи. Питання з паливом також піднялися в Україні. Кабмін 22 березня схвалив поступове наближення ставок акцизного податку на паливо до мінімального рівня, встановленого в ЄС до 2028 року, що призведе до планомірного підвищення цін на нього.

Був і такий прогноз:

"Підвищується ймовірність проблем на біржах...".

У березні відбулося дуже велике падіння курсу біткоїна.

У своєму астропрогнозі на березень Суханови також говорили, що:

"Плюс, ближче до кінця березня, приблизно до 21 числа, може зростати ймовірність різних форс-мажорних, несподіваних ситуацій, які спочатку можуть сприйматися як ще один стрес, але насправді вони будуть важливим моментом для зміни ситуації і прискорення всіх військових процесів...".

22 березня росіяни здійснили наймасштабнішу атаку на енергетику України. Можливо, метою було пошкодження дамби Запорізької ГЕС, щоб створити схожу ситуацію, як торік із Каховською ГЕС.

Друга несподівана ситуація сталася також 22 березня, але вже в Москві - терористична атака на "Крокус Сіті Хол".

Варто зазначити, що експерти неодноразово говорили про можливі терористичні атаки у 2024 році, які можуть бути в таких масштабах і кількостях, як давно не було. При цьому пік такої активності ще не настав, вони очікують його в травні 2024 року.

"У нашому астропрогнозі в розділі транзити, де ми описували перехід Сонця в знак Зодіаку Риби, ми писали, що 14 березня Сонце переходить у знак Зодіаку Риби. Цей транзит може давати гучні судові та важливі міжнародні рішення, а також порушувати питання, пов'язані з релігійними організаціями та людьми, які з ними пов'язані..." - зазначили Суханови.

Ще один астрологічний транзит, що вказує на теракт. Суханови звертають увагу, що це тільки початок подібних ситуацій, які можуть стосуватися не тільки Росії, а й США, ЄС, особливо з урахуванням війни в Ізраїлі.

Щодо важливих міжнародних рішень, то 22 березня Європейський Союз підготував закон, згідно з яким Україна почне отримувати прибуток від заморожених російських активів уже в липні.

Також у їхньому астропрогнозі на березень в описі транзиту Марса (з 15 березня в знаку Зодіаку Водолій) вони говорили про те, що з цього моменту підвищується ймовірність ушкоджень на об'єктах, пов'язаних із нафтою і високотехнологічними розробками. Крім проблем із нафтою (у Росії було пошкоджено близько 13 НПЗ), вони говорили і про високотехнологічні розробки, куди належать мости, ГЕС тощо.

Астрологи вже говорили про атаку на ДніпроГЕС у березні. Однак не тільки в Україні цей транзит проявив себе, він також проявив себе і в США в штаті Меріленд, де 25 березня сталося обвалення моста довжиною в 2,5 км.

Олексій і Анна Суханови в Instagram - instagram.com/jyotishclub_ua 

Теги за темою
Гороскоп
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
"Оставлять этих людей в Украине не надо": Кошевой из "Квартал 95" сделал громкое заявление
Политека
2024-05-09T18:01:19Z
Стало известно, кто мог предоставить Путину разрешение напасть на Украину
Comments UA
2024-05-28T17:12:28Z
Зеленский прямо ответил: кто и почему не дает победить Россию в войне
Comments UA
2024-05-17T08:57:51Z
Политический эксперт рассказал, кто может стать президентом Украины после Зеленского
Знай
2024-05-23T12:42:25Z
Бізнес-бум українців у Польщі: озвучено цифри
Хвиля
2024-06-26T15:39:35Z
Пусть или работают, или воюют: в Германии настаивают на лишении защиты украинцев призывного возраста
Новости Украины
2024-06-26T15:36:51Z
Страшная катастрофа остановит войну в Украине: старец Игнатий получил пророческое видение
Апостроф
2024-05-23T19:33:23Z
Аллах Акбар: военный эксперт рассказал, что будет после стрельбы в Дагестане
Знай
2024-06-24T12:16:24Z
Заставим ее сдаться: премьер Италии сделала резкое заявление о войне в Украине
Comments UA
2024-06-16T13:54:28Z
"Плакать хочется": в Закарпатье школьницы одели на выпускной "советскую форму"
TSN
2024-06-03T16:28:31Z
Самая сексуальная волейболистка мира поразила своими фото в бикини
Обозреватель
2024-06-02T19:25:55Z
Украинцев могут заставить вернуть пенсию государству: когда суд встанет против вас
Знай
2024-06-25T15:39:58Z
Ольгу Сумскую всколыхнуло новое большое горе: "Светлая память"
Политека
2024-05-31T08:04:15Z
Без Украины не выстоит: СМИ узнали, сколько военных способна выставить Европа в случае нападения РФ
Comments UA
2024-06-26T15:51:35Z
Второй за несколько недель: фермер нашел алмаз весом 6,65 карата
Фокус
2024-06-26T15:45:19Z
Когда бронирование уже не спасет: почему мужчин могут забрать в армию
Знай
2024-06-17T19:30:51Z
Мобилизация по-новому: адвокат назвала вероятные изменения для мужчин из-за военной полиции
UAToday
2024-06-05T13:04:48Z
В ВМС ВСУ рассказали о двух российских подводных лодках в Черном море
Апостроф
2024-06-05T10:45:12Z
В России умер популярный актер: что известно
Comments UA
2024-05-30T20:15:07Z
Лечение не помогает: бывшая певица из Украины показала своего мужа-стриптизера в неадекватности
Comments UA
2024-05-26T20:45:50Z
Жена Пескова внезапно вспомнила, что она – украинка для бессмысленной причины
Comments UA
2024-06-12T20:27:51Z
Скандалист и алкоголик: российский певец женится на 18-летней студентке
Comments UA
2024-06-17T20:51:39Z
Забудьте о ярких цветах и низкой талии: как носить широкие брюки женщинам низкого роста
Обозреватель
2024-06-26T15:43:17Z
Надя Дорофеева выступит на ATLAS UNITED 2024: кто еще появится на сцене
Фокус
2024-06-26T15:42:25Z
Дети умершей от рака российской актрисы могут выгнать из дома ее мужа
Comments UA
2024-06-16T19:57:21Z
Спектакль, после просмотра которого зрителей ждут неотвратимые изменения, – в Киеве состоится премьера "Венеры в меху"
Обозреватель
2024-06-12T17:03:06Z
Екатерина Тишкевич в слезах сообщила об ухудшении своего состояния
Обозреватель
2024-06-02T10:55:04Z
В Хмельнитчине мужчина во время секса убил женщину
TSN
2024-05-30T11:03:58Z
В Одессе простились с 4-летней Златой, которую смертельно ранила Россия 29 апреля
TSN
2024-05-26T18:54:45Z
В Болгарии по подозрению в шпионаже задержали мужчину с украинскими документами
Европейская правда
2024-06-19T19:29:06Z
Война закончилась, но не для него: пенсионер 10 лет действовал на нервы соседям, стреляя в них из рогатки
Знай
2024-06-02T13:21:52Z
Продавали криминалитету трофейное оружие: СБУ задержала "черных оружейников"
Корреспондент
2024-06-26T15:36:16Z
Без повреждений: тело атташе США нашли в киевской гостинице Hilton, — СМИ
Фокус
2024-06-26T15:36:06Z
Во время обстрела Херсона в парке погиб мужчина
Корреспондент
2024-06-17T19:13:38Z
Экстремальный полет: аномальный град напугал пассажиров и серьезно повредил Airbus A320 в воздухе. ФОТО
Новости Украины
2024-06-10T17:54:46Z
РФ ударила по Дергачам в Харьковской области: в ГСЧС показали фото последствий атаки
Апостроф
2024-06-26T15:24:18Z
Наиболее совместимые люди по знаку Зодиака: названы лучшие пары согласно астрологии
Политека
2024-06-13T13:31:50Z
Свободная любовь: что такое полиамория, как она проявляется и почему популярна
Comments UA
2024-05-13T12:36:45Z
Финансовый успех или важная встреча: гороскоп на 5 июня для всех знаков зодиака
Обозреватель
2024-06-05T03:09:03Z
Любимый летний десерт: "Мастер Шеф" Глинская дала рецепт легкого клубничного желе
Политека
2024-06-15T09:01:43Z
Правильный «Цезарь» от Мэри Берри: готовьте любимый салат только так — домашние будут в восторге
Marie Claire
2024-06-26T14:30:23Z
Лучший торт из кабачков: рецепт вкусной и аппетитной закуски
Политека
2024-06-26T14:19:47Z
Шеф-секреты: как приготовить молодой картофель с чесноком и травами
Comments UA
2024-05-21T07:45:46Z
Сочные рубленные котлеты с брокколи: рецепт блюда для ужина
Обозреватель
2024-06-26T14:08:57Z
Неоновый педикюр: 5 самых трендовых дизайнов ногтей на лето 2024
Обозреватель
2024-06-26T13:35:21Z
Какую функцию на смартфоне нужно немедленно отключить: действительно полезный совет
Политека
2024-06-13T11:17:06Z
Правды никто не рассказал. Насколько действительно больно терять голову на гильотине
Фокус
2024-05-24T09:51:53Z
Что будет, если зарядить телефон "чужим" зарядным устройством
Telegraf
2024-05-19T17:24:45Z
Ученые считали это невозможным: на Марсе обнаружили миллионы литров воды в неожиданном месте
Comments UA
2024-06-13T14:27:51Z
Технологии, которые меняют мир: создатели дрона Sirko показали особое изобретение
Фокус
2024-06-26T15:15:57Z
Сверхъемкие конденсаторы сделают чипы намного лучше: удельная мощность вырастет в 170 раз
Фокус
2024-06-26T14:17:06Z
Искусственный интеллект предложил рецепт заправки для салата и едва не убил мужчину, — соцсети
Фокус
2024-06-21T04:27:55Z
Эти приложения нельзя загружать на смартфон: главные признаки опасных программ
Политека
2024-06-15T11:31:51Z
На небе взойдет Большой парад планет: когда можно увидеть уникальное явление
Апостроф
2024-06-02T11:24:12Z
Китай заподозрили Россию в обмане: о чем идет речь
Comments UA
2024-06-13T14:28:03Z
Курс доллара и евро стремительно падают: гривна показала силу даже во время войны
Знай
2024-06-20T17:36:53Z
Инвесторы готовы строить новую энергетику в Украине при одном условии – ЕУЭА
Хвиля
2024-06-03T20:07:00Z
Цена важного продукта растет по всему миру: какая стоимость будет в украинских магазинах
Политека
2024-06-01T10:32:41Z
Нацбанк снизил курсы доллара и евро
Корреспондент
2024-06-26T15:42:36Z
Что ждать от отключений света в июле: стоит ли паниковать уже сейчас
Знай
2024-06-26T15:36:27Z
В Украине скорректировали цены на крупы: сколько заплатим за гречку, рис и пшено
Знай
2024-05-30T05:06:20Z
Средства на оплату ЖКХ: в Минсоцполитики объяснили, как получить субсидию
Новости Украины
2024-06-16T19:36:04Z
Коммуналка: кому и куда надо обратиться для продления получения субсидий
Корреспондент
2024-06-26T15:24:00Z
"Не были здесь по полгода": Зеленский на Донбассе разозлился на чиновников
Апостроф
2024-06-26T12:07:22Z
"Некому в окопах сидеть": боец ВСУ назвал главные проблемы Украины в войне с РФ
Фокус
2024-06-18T00:42:35Z
ВСУ успешно охотятся на российские дроны: оккупанты считают эту угрозу "серьезнее, чем десятки Abrams"
Новости Украины
2024-06-16T14:24:04Z
Наступление россиян провалилось: ВСУ отразили самый мощный штурм в Донецкой области
Comments UA
2024-06-17T18:57:11Z
Оккупанты через несколько дней войдут в город: эксперт встревожил прогнозом
Comments UA
2024-06-26T15:51:52Z
Партизаны провели диверсию на железной дороге в Крыму: опубликовано видео
ZN UA
2024-06-26T15:51:22Z
В Украине резко изменится погода и ударит +31
Comments UA
2024-06-17T18:21:05Z
На каком направлении оккупанты будут увеличивать наступательные действия: в чем нуждаются ВСУ
Comments UA
2024-06-17T07:07:25Z
Аналитики назвали площадь Украины, захваченную россиянами с 2024 года
TSN
2024-06-01T09:33:45Z
Украина победила в Золотой Евролиге, одержав победу над Хорватией
Комсомольская правда
2024-06-17T08:39:51Z
Футболист сборной Украины объяснил, почему разрыдался после матча со Словакией на Евро-2024
Обозреватель
2024-06-21T20:28:19Z
21-летняя гимнастка, оскандалившаяся ненавистью к полякам, завершила карьеру
Знай
2024-06-02T12:51:46Z
Шансы сборных на победу на Евро-2024: какие в Украины
Comments UA
2024-06-05T08:36:36Z
Украина – Бельгия: все подробности матча Евро-2024
Обозреватель
2024-06-26T15:51:59Z
В РФ заявили, что будут игнорировать призывы МОК, так как там выступают трансвеститы
Comments UA
2024-06-26T15:36:18Z
Свитолина потеряла статус первой ракетки Украины: кто ее опередил
Comments UA
2024-06-10T12:14:03Z
"Одна из ужаснейших вещей". То, что сделал Фьюри после боя с Усиком, вызвало возмущение в сети
Обозреватель
2024-05-23T16:58:14Z
Джошуа и Дюбуа провели битву взглядов
Корреспондент
2024-06-26T15:26:10Z
Скрывалась у нас под носом: ученые обнаружили причину одиночества миллиардов людей на планете
Фокус
2024-05-30T15:57:43Z
Как снизить высокий уровень сахара в крови с помощью чая: простые рецепты напитков
Политека
2024-06-11T16:03:14Z
Как очистить микроволновку: полезные советы от опытных хозяек
Политека
2024-06-15T02:02:20Z
Симптом опасной болезни: почему вас тянет на соленое на самом деле
Marie Claire
2024-06-26T15:01:29Z
БФ молодежной инициативы «Надежда» передала помощь одному из военных госпиталей
Знай
2024-06-26T14:30:32Z
Пять популярных напитков, которые лучше исключить из рациона
Comments UA
2024-06-26T14:09:13Z
Потеря аппетита, усталость и мигрени: как с помощью магния помочь своему организму
Обозреватель
2024-06-26T14:08:55Z
Это токсично: 3 самых вредных продукта для памяти и здоровья мозга
Фокус
2024-06-26T13:22:22Z
Тест: склонны ли вы к шизофрении
Marie Claire
2024-06-26T13:01:42Z
Может ли шлем на самом деле спасти жизнь: в каких случаях он бесполезен
Comments UA
2024-05-23T13:33:07Z
Ретроавто на заброшенной фабрике: в Германии обнаружили секретную коллекцию машин
Фокус
2024-06-26T14:57:07Z
От создателей Bugatti: в Хорватии разработали беспилотное такси
Фокус
2024-06-26T13:16:07Z
Долгожданный бюджетный кроссовер Dacia Bigster показали до премьеры. Фото
Обозреватель
2024-06-26T12:03:16Z
Bugatti Chiron и четыре Jaguar: какие авто снимут с производства в 2024 году
Фокус
2024-06-26T11:15:13Z
Три популярные подержанные авто, которые обойдутся дороже новых
Comments UA
2024-06-26T10:51:07Z
Созданный для звезды "Формулы-1": Aston Martin выпустил экстремальный суперкар
Фокус
2024-06-26T09:37:49Z
От многого придется отказаться: денег больше не хватит
Знай
2024-06-26T07:36:05Z
Самый дешевый электрический Mercedes показали до премьеры. Фото
Обозреватель
2024-06-26T06:23:09Z