Ця пасочка має чудову текстуру
Ми розповідали, як на Великдень приготувати розкішну паску Панеттоне. Тепер ділимось рецептом дуже смачної сирної паски.
Рецептом поділилась українська кулінарна блогерка Ліза Глинська. Він дуже простий, і, разом з тим, вдалий. Продукти доступні, ще й складних процесів немає.
Інгредієнти:
- 350 г сиру
- 180 г вершкового масла
- 180 г цукру
- 200 г яйця
- 270 г борошна
- 10 г розпушувача
- 100 г родзинок
- ванільний цукор
- 1 г куркуми
Молочна глазур:
- 150 г згущеного молока
- 40 г цукрової пудри
- 50 г сухого молока
Спосіб приготування:
- Змішуємо в мисці всі сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, ванільний цукор та куркуму. Перекладаємо вершкове масло (кімнатної температури) в чашу міксеру та збиваємо його 3-5 хвилин. Воно має посвітлішати та збільшитися в об'ємі.
- Додаємо до масла цукор, яйця кімнатної температури та перемішуємо. Додаємо сир та знову перемішуємо. Додаємо сухі інгредієнти. Перемішуємо.
- Підготуємо родзинки: промиваємо теплою водою та просушуємо на паперовому рушнику. Засипаємо родзинки в тісто і перемішуємо силіконовою лопаткою.
- Об'єднуємо в мисці всі інгредієнти: згущене молоко, сухе молоко та цукрову пудру. Перемішуємо до однорідної консистенції.
- Закладаємо тісто у паперові форми на 2/3. Відправляємо паски випікатися у розігріту до 170 градусів духовку на 50-55 хвилин. Готовність будемо перевіряти дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
Паски повинні повністю охолонути. Після цього їх можна прикрашати — для глазурі змішуємо разом компоненти. Також ми ділились рецептом особливо смачної київської паски з 18 століття.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала