Так готувати паску значно простіше
Ми розповідали, як приготуватитрадиційну паску в духовці. Тепер розповідаємо, як спекти паску тим, хто не хоче морочитися та планує для випікання використовувати мультиварку. Це дуже зручно, адже паска не прилипає до форми.
Рецептом поділилась кулінарка Лілія Цвіт. Він максимально простий та вдалий.
Інгредієнти:
- мука — 4 скл.
- молоко — 1 скл.
- дріжджі — 50 г
- цукор — 5 ст.л.
- ванільний цукор -1 п.
- сіль — щіпка
- олія — 4 ст.л.
- яйця — 2 шт.
- родзинки — 100 г
- посипка для паски
Спосіб приготування:
- З’єднуємо яйця з молоком та борошном (четверта частина від загальної маси). Змішуємо все в рідку масу, вливаємо трохи олії.
- Вмішуємо ванільний цукор, та, поступово додаючи просіяне борошно, замішуємо тісто. Спочатку можна працювати вінчиком, а потім, коли тісто стане густе, вимішувати руками.
- Додаємо промиті і просушені родзинки. Вмішуємо.
- Перекладаємо вологе тісто у чашу мультиварки, змащену жиром чи вершковим маслом.
- Накриваємо рушничком і залишаємо на вистоювання. Випікаємо паску у мультиварці на режимі для випічки.
Коли паска охолоне, прикрашаємо її глазуррю та посипкою. Також ми розповідали, як приготуватикласичну білкову глазур.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала