/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F300ef370262e61767fc8b9c7f01b0a2d.jpg)
Як смачно приготувати курячі стегна на сковорідці: ідеально для обіду
В курячих стегнах багато м'яса і вони дуже соковиті. Тому чудовим варіантом буде приготувати такий продукт на обід. Можна подавати з легким зеленим салатом та будь-якою крупою.
Ідея приготування соковитих курячих стегенець у вершках для обіду опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zefirka_recipes в Instagram. Зверху вийде золотиста хрустка скоринка.
Інгредієнти:
- стегна курячі – 4 шт.
- вершки, 15-20% – 200 мл.
- сир твердий – 100-150 г.
- сіль та спеції
Спосіб приготування:
1. Курячи бедра посолити, поперчити за смаком.
2. Натерти улюбленими спеціями.
3. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
4. Розігріти сковорідку.
5. Обсмажити мʼясо з обох боків по декілька хвилин до золотистої скоринки. Потім влити в сковорідку вершки та посипати бедра сиром.
6. Поставити в духовку на 30-40 хвилин за температури 180 градусів.
7. Якщо у вас сковорідка не підходить для духовки – потрібно перекласти мʼясо у форму для запікання і вже в неї додати вершки та сир.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Соковиті рубані курячі котлети в томатному соусі
- Ароматні курячі ніжки у пряному клярі
- Курячі парові котлети