Риба, на думку фахівців, має бути в раціоні кожного і не менше 2-3 разів на тиждень. Для того, щоб продукт був корисним, її краще не смажити, а запікати в духовці з овочами, соусами та спеціями.
Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже смачної запеченої тілапії зі спеціями та олією.
Інгредієнти:
- філе тілапії
- сіль перець
- олія
Спосіб приготування:
1. Філе посипте спеціями, перекладіть на деко з пергаментом.
2. Зверху полийте олією та запікайте в духовці 30-40 хвилин.
Подавайте із зеленню, овочами та соком лимона!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Маринована салака
- Риба з картоплею в рукаві
- Риба в кисло-солодкому соусі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала