/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F894e928f8fa5ddf01faa4b7a0738f6ef.jpg)
Ситний салат з курячою печінкою без майонезу: чим заправити
Печінка – це дуже поживний продукт, з якого можна приготувати дуже простий та ситний салат. Але майонезом його заправляти не варто, щоб страва не була дуже калорійною. Найкраще додати саме сметану.
Ідея приготування ситного салату з курячою печінкою без майонезу опублікована на сторінці fasting_marafon в Instagram. Така страва може бути повсякденною і чудово підходить для святкового столу.
Інгредієнти:
- печінка куряча варена (або філе) – 250 г.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- яйця курячі варені – 3-4 шт.
- огірок маринований – 200 г.
- сметана – 3 ст.л.
- олія для смаження – 10 г.
Спосіб приготування:
1. Цибулю з морквою подрібнити.
2. Обсмажити на олії.
3. Додати нарізані печінку, огірок і яйця.
4. Додати улюблені спеції.
5. Заправити сметаною.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Теплий салат із печінкою
- Картопляники з печінкою
- Заливний пиріг із печінкою
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала