Під час посту важливо дотримуватись правильного балансу продуктів для того, щоб не нанести шкоди організму. Саме так намагались вчиняти ще наші пращури, завдяки чому на світ з’явився чудовий рецепт пиріжків.
Фудблогер Алекс Міль в Instagram розповів рецепт приготування картопляних пиріжків з консервою, які готувала ще його бабуся. Пиріжки виходять дуже смачними та пісними.
Інгредієнти
- Картопля – 700 гр
- Борошно – 5 ст.л.
- Яйця – 1 шт
- Сіль
- Перець
- Зелена цибуля
- Кілька, або сардина в томаті – 2 банки
- Панірувальні сухарі
- Олія для смаження
Спосіб приготування
1. Картоплю відварюємо у підсоленій воді до готовності та зливаємо воду.
2. Товчемо картоплю та вбиваємо в неї яйце. Добре перемішуємо.
3. Додаємо нарізану цибулю, сіль, перець та вміст консерви, позбавлений кісток. Добре розминаємо.
4. Додаємо борошно, та перемішуємо до утворення однорідної маси.
5.Формуємо пиріжки та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
6. Обсмажуємо на розігрітій з олією пательні на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Приблизно по 3-4 хвилини з кожної сторони.
На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами пиріжків:
- Пиріжки у духовці
- Пиріжки з м’ясом
- Смажені пиріжки