![Не викидайте яйця після Великодня: з них можна приготувати фантастичний салат](https://thumbor.my.ua/DFss5MlXxOWnMS67lAV8i_dd8uM=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fda2f357ead25991fff981753e606454b.jpg)
Не викидайте яйця після Великодня: з них можна приготувати фантастичний салат
Такий салат може зберігатися кілька днів
До великоднього посту більшість кулінарів фарбуватимуть яйця. Що робити у тому випадку, якщо вони залишаться не з’їденими після свят?
Разом із "Попоїсти" пропонуємо приготувати з ним салат. У його складі лише бюджетні інгредієнти, але завдяки пікантному соусу страва розлетиться за мить із тарілок. Спробуйте — і переконайтеся самі.
Як приготувати салат із варених яєць
інгредієнти
Для салату:
- курячі яйця – 9 шт.;
- кріп, зелена цибуля (перо) – на свій смак;
- часник – 5 зубчиків;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Для заправки:
- куркума — 1 ч. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- молоко – 100 мл;
- соняшникова олія – 200 мл;
- лимонний сік – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Варені яйця чистимо від шкаралупи та подрібнюємо.
- Також подрібнюємо зелену цибулю, кріп та чистий часник. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- В окремому посуді змішуємо куркуму, сіль, гірчицю, молоко, олію та лимонний сірку. Все перебиваємо занурювальним блендером протягом хвилини.
- Приготованим соусом заправляємо салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Гурманам дуже сподобається пікантний салат "Соломка". Вони з’їдять страву прямо з тарілкою.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала