Дуже простий рецепт пасочки
Зазвичай на Великдень готують традиційну паску з дріжджового тіста. До прикладу, ми розповідали, як приготуватичудову грузинську паску. Однак, якщо не хочеться возитись з тістом, чудовим варіантом буде сирна паска.
Як приготувати красиву сирну паску з какао та апельсином, розповіли на порталі SHUBA. Це дуже простий рецепт, який при цьому залишається корисним і смачним.
Інгредієнти:
- 500 г кисломолочного сиру
- 3 курячих яйця
- 20 г коричневого тростинного цукру
- 100 мл вершків
- 100 г молока 2,5%
- волоські горіхи до смаку
- 3 ст. л. какао-порошку
- 4 ст. л. апельсинової цедри
- ванільний цукор до смаку
Спосіб приготування:
- Вистеляємо пасочницю марлею. Протираємо сир через сито або перебиваємо в блендері.
- Збиваємо яйця з цукром (несильно), додаємо ваніль, вершки та молоко, перемішуємо. Проварюємо отриману суміш на слабкому вогні 5-7 хвилин до загустіння, постійно помішуючи. Не доводимо до кипіння.
- Знімаємо з вогню, додаємо половину какао-порошку та розмішуємо. Змішуємо сир з яєчно-вершковою масою до однорідності.
- Додаємо апельсинову цедру, половину какао-порошку та горіхи. Перекладаємо отриману масу в пасочницю, ставимо під гніт та прибираємо в холодильник на 12 годин.
Готову паску прикрашаємо на ваш смак. Вона виходить чудовою, смачною, в міру солодкою. Також ми розповідали, як приготувати красиву фінську сирну паску.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала