Така пасочка виходить не лише смачна, але й дуже красива
Ми ділились рецептом дуже смачної грузинської паски. Якщо ж вам не хочеться мати справи з тістом, чудовий варіант — сирна паска без випікання.
На порталі SHUBA розповіли, як приготувати особливо красиву і смачну сирну паску з желе, що має вигляд дорогоцінного каміння в цій пасці. Завдяки прошаркам желе пасочка має привабливий і дуже апетитний вигляд.
Інгредієнти:
- 2 л молока 2,5%
- 2 склянки сметани
- 6 курячих яєць
- 100 г цукрової пудри
- 10 г ванільного цукру
- 170 г вершкового масла 73%
- 100 г родзинок
- 100 г мигдалю
- 90 г готового полуничного желе
- 90 г готового апельсинового желе
Спосіб приготування:
- Кип'ятимо молоко і знімаємо з вогню. Збиваємо яйця зі сметаною і повільно вливаємо в молоко, перемішуючи.
- Ставимо суміш на маленький вогонь і гріємо 10-12 хвилин, поки вона не перетвориться на сирну масу. Не доводимо до кипіння!
- Знімаємо з вогню, охолоджуємо при кімнатній температурі і відкидаємо на сито, щоб стекла сироватка. Розм'якшуємо масло і збиваємо з цукровою пудрою і ванільним цукром.
- Додаємо приготовлений сир, промиті родзинки, подрібнені горішки і добре перемішуємо. Готуємо полуничне і апельсинове желе, як вказано на упаковці, але води вливаємо у два рази менше, ніж зазначено (для густоти желе).
- У форму викладаємо половину сирної маси і заливаємо полуничним желе. Поміщаємо заготівлю в холодильник, щоб желе загусло.
- Потім викладаємо на застигле полуничне желе другу частину сирної маси, зверху заливаємо апельсиновим желе і охолоджуємо. Перевертаємо готову паску на блюдо і прикрашаємо на свій смак.
Паска виходить надзвичайно красива і смачна. Також ми ділились цікавимрецептом фінської паски.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала