/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F37be7efcc6813036c8e98be1d5f9131a.png)
Вітамінна бомба на тарілці: салат, яким захочеться ласувати знову і знову
Цей салат заощадить ваш бюджет
Після святкування Великодня залишилося багато варених яєць, які не хочеться викидати? Ми пропонуємо приготувати з ними чудовий вітамінний салат.
Така страва за рецептом "Попоїсти" чудово впишеться у ваше меню після свят. Простий у приготуванні та легкий салат підкорить не тільки ваше серце та шлунок, але й сподобається вашим близьким. До речі, пекінську капусту можна замінити на молоду — смак салату від цього не погіршиться.
Як приготувати салат з капустою і яйцями
Інгредієнти:
- консервована квасоля — 400 г;
- яйце куряче варене — 4 шт.;
- огірок — 2 шт.;
- пекінська капуста — третина;
- майонез, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Варені круто яйця чистимо від шкаралупи, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
- Невеликими шматочками пекінську капусту і також перекладаємо салатник.
- З консервованої квасолі зливаємо воду, промиваємо та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
- Огірки нарізаємо шматочками та відправляємо в салатник.
- Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.
Готовий салат подаємо разом з картопляним пюре. Смачного
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала