Страва урізноманітнить ваш святковий стіл
На великодній стіл досвідчені кулінари не лише готують пишні пасочки та фарбують яйця. Також доречними будуть різні м’ясні салати.
Разом з "Главредом" поділимося рецептом салату, який точно стане вам у пригоді до свята. Страва точно здивує вас своїм неймовірним смаком. До того ж воно готується дуже швидко та просто. Приготуйте – і рецепт попросять усі гості.
Як приготувати м'ясний салат до святкового столу
Інгредієнти:
- яловичина — 300 г;
- перець солодкий болгарський (червоний та жовтий) — по 1 шт.;
- огірок — 1 шт.;
- помідор — 1 шт.;
- зелений горошок;
- сіль, перець та трави — до свого смаку;
- зелень;
- соєвий соус або оливкова олія.
Спосіб приготування:
- У підсоленій воді відварюємо яловичину до готовності та даємо охолонути у воді. Нарізаємо його соломкою та відправляємо в салатник.
- Болгарський перець миємо та видаляємо насіння. Нарізаємо його соломкою.
- Огірок миємо, за бажанням обрізаємо і нарізаємо соломкою.
- Миємо помідор, видаляємо серединку та нарізаємо брусочками.
- Зелень миємо та дрібно нарізаємо.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- В окремій невеликій тарілці змішуємо сіль, перець та за бажанням інші спеції. Відправляємо до салатника.
Заправляємо салат соєвим соусом, ретельно перемішуємо. Подаємо до столу разом з ароматною бужениною.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала