/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdde411c2fce33586cd8dc9bc75c1258f.jpg)
Що приготувати з яєць та майонезу для перекусу та для святкового столу: рецепт яєчних млинців
Яйця – ідеальний продукт для приготування смачних та ситних салатів, а також намазок, пишних омлетів та яєчні. Їх практично завжди додають у випічку, кляр, фарш, млинці та сирники.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних яєчних млинців із сирною начинкою з майонезом та часником.
Інгредієнти:
Для млинців:
- яйця – 4 шт.
- 2 ст. л майонезу
- спеції – за смаком
Начинка:
- плавлені сирки
- часник
- майонез
Спосіб приготування:
1. Яйця збийте блендером із майонезом до однорідності.
2. Смажте млинці.
3. Начинка: змішайте терті сирки з часником та майонезом.
4. Змастіть начинкою млинці і загорніть рулетиком.
Також на OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти:
- Салат з перепелиними яйцями та куркою
- Салат з сардинами та яйцями
- Майонез на пастеризованих яйцях
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала