Крекер, приготовлений за цим рецептом, може слугувати чудовим перекусом, який можна їсти дітям, а також тим, хто слідкує за своєю фігурою.
Як приготувати крекер, який також можна брати в дорогу, в Instagram розповіла фудблогерка Ольга Рябенко. Як виявилось, він досить швидко готується.
Інгредієнти
- Насіння гарбуза – 150 гр
- Насіння соняшника – 100 гр
- Насіння чіа – 50 гр
- Кунжут – 75 гр
- Льон – 75 гр
- Вівсяні пластівці – 50 гр
- Сіль – 1 ч.л.
- Окріп – 400 мл
- Цукор – 1 ч.л.
Спосіб приготування
1.Всі інгредієнт змішати в мисці та добряче притиснути. Залишити на 30 хвилин.
2. Деко змастити олією та застелити пергаментом.
3. Викласти суміш на пергамент, розрівняти, накрити пергаментом та притиснути за допомогою склянки по всій площі.
4. Зняти пергамент та відправити деко в розігріту духовку до 160 градусів на 1 годину.
На OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти приготування крекерів:
- Крекер з цибулею
- Солоний крекер
- Крекер за 15 хвилин
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала