Усі вгадуватимуть, з чого ці ковбаски
Вважаєте, що до великоднього столу доречні лише пишні пасочки та гарні крашанки? А ось і ні — до свята можна подавати різноманітні рибні страви.
"Телеграф" спеціально для наших читачів знайшов у старовинній книзі "Українські народні страви" незвичайний рецепт ковбасок із… рибного філе. Ця страва не тільки урізноманітнить ваш великодній стіл, але й виручить у випадку, якщо вдома не було фаршу. Ідемо готувати?
Як приготувати рибні ковбаски до великоднього столу
Інгредієнти:
- рибне філе — 500г;
- цибуля — 50 г;
- білий хліб – 50 г;
- молоко — 100 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- перець, сіль — на свій смак;
- соняшникова олія — 50 г;
- часник — 50 г;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматками. Хліб відправляємо в молоко, щоб він розмок, потім віджимаємо.
- Підготовлені інгредієнти разом із рибним філе пропускаємо через м’ясорубку.
- В отриманий фарш додаємо яйця, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Формуємо ковбаски довільної форми та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо рибні ковбаски та обсмажуємо їх з обох боків до золотистості.
При подачі посипаємо подрібненим часником. Такі ковбаски можна подавати із домашнім хлібом.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала