М’ясо виходить хрустким зовні та соковитим усередині
Безумовно, під час святкування Великодня не обійтися без пишної випічки. Однак м’ясним стравам також надають багато значення на великодньому столі, особливо після закінчення Великого посту.
Якщо у вас вдома є трошки пива і ви хочете порадувати близьких, приготуйте з пивом незвичайне м’ясо по-баварськи. Цей рецепт "Телеграф" знайшов у старому журналі "Люблю готовить". Страва точно влюбить у себе близьких та друзів. Головне — беріть світле пиво, без смаку. Саме воно дасть м’ясу гарну скоринку.
Як приготувати м’ясо по-баварськи
Інгредієнти:
- 1 кг яловичини;
- 1 л світлого пива;
- 1 цибулина;
- сіль, перець, жир;
- листя салату для подачі.
Спосіб приготування:
- Цибулину чистимо, пропускаємо через м’ясорубку.
- Отриманою масою натираємо м’ясо. Солимо його, перчимо і залишаємо на 30-40 хвилин, щоб яловичина просочилася.
- Розігріваємо сковороду з жиром та обсмажуємо м’ясо на великому вогні.
- Підрум’янену яловичину перекладаємо в жаростійку каструлю, заливаємо пивом. Накриваємо кришкою і гасимо до готовності, іноді перевертаючи і поливаючи пивом.
Готову яловичину подаємо зі свіжим листям салату і картопляним пюре. Усі будуть у захваті.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала