Готуйте подвійну порцію — обов’язково проситимуть добавки
Важко уявити наше життя без найрізноманітніших салатів. Вони доречні завжди — і під час сімейних посиденьок, і до святкового столу, зокрема й до великоднього.
"Телеграф" вирішив здивувати читачів незвичайним салатом із старої газети кулінарних рецептів "Кухня". У складі страви – бюджетні продукти. Однак салат виходить настільки смачним, що тарілки вам не доведеться мити: гості їх просто оближуть. Спробуйте на Великдень — і готуватимете завжди.
Як приготувати салат "Тет-а-тет"
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру;
- 3 курячі яйця;
- 3 ст. л. консервованого зеленого горошку;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 250 печериць;
- 200 г майонезу;
- 1 середня морква;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Відварюємо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Моркву варимо до готовності. Коли вона охолоне, нарізаємо такими самими кубиками.
- Ретельно миємо гриби, нарізам і смажимо до готовності. З консервованого горошку зливаємо рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.
До великоднього столу також буде доречний м’ясний салат. Ця ситна страва вразить усіх гостей.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала