Ви будете в захваті від результату
Традиційно до Великодня готують не лише шикарну випічку. Багато хто любить поласувати і різними м’ясними стравами — це ж така віддушина після Великого посту.
"Телеграф" знайшов у старому журналі "Поліна" приголомшливий рецепт м’яса у гірчичному соусі. Його секрет у простоті – для приготування такої страви вам знадобиться лише м’ясо, спеції, мед, часник та імбир. Результат вийде приголомшливим: у вас вийде шикарна свинина з пікантними нотками та приємним ароматом. Однак будьте обережні: близькі та друзі можуть з’їсти його прямо з дека.
Як приготувати м’ясо в гірчичному соусі
Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 кг свинини без кісточок;
- 200 г гірчиці;
- 3 ст. л. гречаного меду;
- 0,5 ч. л. розмарину;
- 1,5 ч. л. базиліка;
- 3 зубчики часнику;
- 5 ягід барбарису;
- 0,5 ч. л. куркуми;
- 0,5 ч. л. естрагону;
- 0,5 ч. л. імбиру.
Спосіб приготування:
- М’ясо ретельно миємо та сушимо паперовими рушниками. Робимо глибокі надрізи по всьому шматку.
- Чистимо і нарізаємо на пластини часник. Разом із барбарисом відправляємо у надрізи.
- Для приготування соусу змішуємо гірчицю з медом та спеціями. Втираємо його в м’ясо густим шаром і загортаємо у великий шматок фольги.
- Відправляємо все у розігріту до 190 градусів на 2 години. Через вказаний час розкриваємо верх фольги та тушкуємо ще 50 хвилин, кожні 10 хвилин поливаючи соком із дна фольги.
Готове м’ясо прикрашаємо свіжим розмарином. Подаємо зі святковим салатом.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала