Після свят у багатьох з нас залишаються приготовлені смаколики, включаючи паски. Господині зазвичай роблять багато партій, щоб присвятити їх у храмі та пригостити близьких, але згодом випічка черствіє.
Навіть засохлі та неапетитні паски можна "реабілітувати", це набагато краще, ніж викидати святкові ласощі, на які господині витратили так багато часу. Солодкі грінки чудово підійдуть до чаю чи кави, а також на сніданок.
Інгредієнти:
- Паска - 100 г
- Яйце - 1 шт.
- Молоко - 100 мл
- Сахар - 1 ст. л.
- Вершкове масло - 40 г
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Для цього поріжте почерствівши паску на скибочки. Збийте яйце зі 100 мл молока (можна додати щіпку солі або столову ложку цукру).
- Розігрійте на сковороді вершкове масло|мастило|.
- Вмочіть шматочки паски у збиті з молоком яйця і викладіть на гарячу сковороду.
- Обсмажте із двох сторін по кілька хвилин.
- Перекладіть грінки на тарілку, вистелену паперовими рушниками. За бажанням, можете присипати цукровою пудрою.
Раніше ми повідомляли, що волога і повітряна паска на Великдень: рецепт, з яким випічка буде свіжою довго.
Також стало відомо, що Рошен та Мілка зачекають: рецепт домашнього шоколаду, який полюблять і діти, і дорослі.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала