Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати солодкі прозорі млинці на воді.
Млинці виходять дуже незвичайними на вигляд – абсолютно прозорими. Вони тоненькі та дуже смачні.
Щоб приготувати прозорі млинці, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере лише три інгредієнти:
- вода мінеральна негазована — 400 мл
- цукор — 2 ст.л.
- агар-агар — 10 г
Подавати прозорі млинці "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить із ягодами, а також із апельсиновим курдом, для приготування якгого нам знадобляться:
- апельсини — 2 шт.
- цукор — 2 ст.л.
- жовток яєчний — 1 шт.
- вершкове масло — 40 г
У каструлі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує воду з агар-агаром і цукром. Ставимо суміш на вогонь, доводимо до кипіння, а потім проварюємо ще буквально дві хвилини.
Такі млинці не потрібно випікати, як звичайні. Просто наливаємо тоненький шар тіста на пательню та відправляємо в холодильник на 5 хвилин до застигання.
Щоб приготувати апельсиновий курд, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво знімає цедру та вичавлю сік із апельсинів. Змішуємо сік, цедру, цукор, жовток і вершкове масло, ставимо суміш на водяну баню та проварюємо до загущення.
На прозорий млинець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає свіжі ягоди, загортає та подає разом із апельсиновим курдом
Останні новини України:
Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт з картоплі.
Секрет таких млинців у начинці: Ектор Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт.
Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.