Лайфхак для красивих пасок
Смачні та ароматні пасочки – неодмінний атрибут Великодня. Щоб вони були ще й красивими, їх прикрашають, зазвичай, глазур’ю. Ми ділились рецептом класичної білкової глазурі.
Також пропонуємо приготувати оригінальну прикрасу — їстівний зелений мох. З ним пасочки будуть неймовірними на вигляд. Рецептом поділилась кулінарка Галина на ютуб-каналі "Домашня кухня з Галиною".
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 12 г цукру
- 30 г меду
- 30 г борошна
- 5 г розпушувача
- зелений харчовий барвник
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці або чаші блендера збийте яйце з цукром до повного розчинення цукру. Додайте мед до яєчно-цукрової суміші та збийте міксером.
- Просійте борошно та розпушувач. Поступово додавайте просіяне борошно, змішане з розпушувачем, до яєчно-медової суміші. Збивайте до однорідної маси.
- Додайте кілька крапель харчового барвника та ретельно перемішайте. Можна регулювати інтенсивність кольору кількістю барвника.
- Розлийте тісто по формах. Ви можете використовувати паперові стаканчики або невеликі силіконові формочки.
- Заповніть формочки на одну третину. Поставте формочки в мікрохвильову піч і випікайте протягом 1 хвилини при потужності 800 Вт.
Після цього залишиться лише порвати отриманий пухкий бісквіт на шматочки і прикрасити ним паску. Ми ділились рецептомчудової паски на заквасці.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала