Такий салат з’їдять до останньої крихти
Однією з популярних страв на нашому столі є різноманітні салати. Без них не обійдеться ані сімейний обід, ані святковий стіл.
Напередодні Великодня кулінари шукають нові рецепти, щоб урізноманітнити великодній стіл. Разом із "Главредом" пропонуємо приготувати м’ясний салат. Проста у приготуванні страва виходить ситною і дуже смачною. До того ж у його складі лише курячі яйця, м’ясо, гриби та сухарики. Буквально з "нічого" за лічені хвилини ви приготуєте смакоту.
Як приготувати салат до пасхального столу.
Інгредієнти:
- курячі яйця — 5 шт.;
- м’ясо (курка або яловичина) — 300 г;
- мариновані гриби (шампіньйони) – 300 г;
- сіль, зелень, сухарики із чорного хліба — за смаком;
- майонез.
Спосіб приготування:
- М’ясо відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути в бульйоні та нарізаємо невеликими кубиками.
- Курячі яйця відварюємо круто. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи, нарізаємо також невеликими кубиками.
- Зливаємо з грибів рідину. Нарізаємо їх четвертинками.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти у салатнику. Солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо. Готовий салат посипаємо зеленню.
Подавати салат можна з улюбленим гарніром. Така страва точно всіх вразить.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала