На своїй сторінці в Instagram зірка проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася простими секретами, які допоможуть приготувати найкращу глазур для пасок.
"Рецептів та варіацій глазурі є багато. Вона може бути і шоколадною, і на згущеному молоці, і з желатином, і на основі швейцарської меренги, і звичайна цукрова. Але сьогодні поділюсь секретами, як приготувати ідеальну глазур, яка не тріскає, не сиплеться та не тече", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
По-перше, якщо для приготування глазурі ви використовуєте міксер, то вмикайте його на мінімальні оберти.
Для більшості варіантів глазурі краще брати цукрову пудру. Звичайний цукор можна використовувати для швейцарської меренги. Всі сипучі продукти рекомендується просіювати через сито, щоб консистенція глазурі була ідеальною без грудочок.
"Мастер Шеф" Ольга Рябенко наголосила, що глазур потрібно збивати до консистенції густої сметани – тоді вона буде добре триматися та не тектиме. Якщо виходить занадто рідкою – додайте ще 1 ст.л. цукрової пудри. Якщо занадто густа – додайте 1 ст.л води або молока.
Зірка "Мастер Шеф" радить наносити глазур на паски в кілька шарів, щоб вона була міцною: нанесли перший шар, дали застигнути, а потім наносимо другий шар. Важливо наносити глазур лише тоді, коли паски повністю охолонуть. І збивати глазур варто не заздалегідь, а безпосередньо перед нанесенням.
Раніше "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася швидким рецептом сирної паски зі швейцарською меренгою в якості глазурі.
Останні новини України:
Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.
Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.
Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.