Страва вийде надзвичайно соковитою та смачною. Перець та часник додадуть неймовірно приємного аромату.
Рецепт ковбаси в духовці
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- М'ясо та сало наріжте маленькими кубиками. Посоліть, поперчіть та додайте трошки водички для соковитості. Добре перемішайте.
- Свинячі кишки попередньо замочіть у воді та добре промийте.
- Після цього начиніть їх фаршем. Найзручніше це робити на м'ясорубці, використовуючи спеціальну насадку для ковбаси.
- Краї кожної ковбаски зав'яжіть вузликом. Перекладіть ковбасу у форму для випічки та налийте туди трохи води.
- Проколіть ковбасу голкою в багатьох місцях. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 30 хвилин.
Теги за темою
ВеликденьПоділитися сюжетом
Джерело матеріала