Така закуска з яєць на святковому столі дійсно всіх здивує, пише Politeka.net.
І для її приготування знадобляться 1 літр води, 300 мл оцту, 3 столові ложки куркуми, 8 яєць.
А також майонез для начинки.
Крок перший – налийте в каструлю воду, оцет і додайте куркуму. Таку суміш необхідно варити приблизно хвилин 10.
Фаршировані яйця, рецепт.
Потім її слід остудити і ретельно процідити. Для цього підійде марля.
Вже відварені яйця слід помістити у велику банку і залити рідиною до країв.
Фаршировані яйця, рецепт.
Залишаємо яйця у рідині з куркумою приблизно на одну годину, час від часу перемішуючи.
Начинку можна зробити з яєчних жовтків і майонезу.
Також начинки для фаршированих яєць готують з консервованого тунця, грибів, креветок, крабових паличок та інших смачних інгредієнтів.
Також начинку для фаршированих яєць можна приготувати з маринованих грибів.
Для цього мариновані гриби слід подрібнити, додати порізану зелену цибулю. Змішати з подрібненими жовтками. Додати майонез сіл і перець за смаком.
Фаршировані яйця також подають з оселедцем і буряком.
Закуску викладають на листя салату і прикрашають зеленню.
Останні новини України:
Приготуйте цей смачний сніданок: зірка "1+1" Марічка Падалко дала рецепт.
Фаршировані яйця, які стануть окрасою Великоднього столу: рецепт смачної закуски.
Закусочний торт з крабовими паличками, який перевершать салат: захочеться з'їсти одразу весь.