Як приготувати яйця в соусі
Незабаром православні християни та греко-католики відзначатимуть велике церковне свято Великдень. До святкового столу українці готують не лише паски, а й фарбують яйця. І буває так, що яйця за святковим столом не з’їдають. Є ідея, що з ними можна зробити – приготуйте варені яйця у соусі "Тар-тар".
Це незвичайне блюдо з блогу "Смачні рецепти на кожен день" можна легко повторити вдома, тим більше, що половина справи вже зроблена. Залишилось приготувати соус "Тар-тар".
Як приготувати яйця в соусі?
- Інгредієнти
яйця – 6 шт.,
мариновані огірки – 200 г,
мариновані печериці – 170 г,
цибуля шалот/червона – 1 шт.,
грецький йогурт – 400 г,
майонез – 4 ст.л.
гірчиця – 1 ст.
спеції: сіль, перець – за смаком,
зелена цибуля.
- Спосіб приготування
Яйця відварити та охолодити. Швидше за все, вони і так вже є готові, якщо ви робили крашанки.
У миску викладіть дрібно нарізані огірки, печериці, цибулю. Додайте йогурт, майонез, гірчицю, спеції та перемішайте до однорідності. Перекладіть соус у форму, а зверху викладіть половинки відварених яєць і посипте дрібно нарубаною зеленою цибулею. Страва готова!