Ні муки, ні випікання, все змішали — і в холодильник
Ви в пошуках оригінального рецепта сирної паски? Тоді можете припиняти пошуки – ми його знайшли.
Разом із Shuba ми пропонуємо спробувати незвичайну фінську сирну паску з мигдалем, цукатами та консервованими ягодами. Щоб її приготувати, не потрібні дорогі продукти чи багато часу – готується десерт буквально за півгодини, а далі за вас все зробить холодильник. Ну що, йдемо готувати?
Як приготувати сирну паску з ягодами
Інгредієнти на 4 порції:
- сир кисломолочний — 500 г;
- вершкове масло 73% — 100 г;
- вершки – 200 мл;
- цукор — 120 г;
- цукор ванільний — 10 г;
- лимон, сік — 20 г;
- мигдаль — 50 г;
- цукати — 50 г;
- консервовані ягоди — 50 г.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розм’якшуємо і збиваємо з цукром до однорідності. Додаємо сир, ванільний цукор, сік лимона і знову збиваємо все разом. Туди ж відправляємо подрібнені горіхи, цукати та все перемішуємо.
- Окремо збиваємо вершки, з’єднуємо з сирною масою та перемішуємо до однорідного стану.
- Застилаємо у два шари форму марлею і викладаємо сирну масу. Загортаємо на паску краю марлі, зверху ставимо гніт.
- Форму відправляємо у холодильник на 8-10 годин. Через вказаний час дістаємо паску, викладаємо її на блюдо та прикрашаємо консервованими ягодами.
Здивувати близьких також можна незвичайною паскою з халвою. Вона підкорить серце кожного.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала